X
    Categories: Wrong Moves

Ο διαγωνισμός του Johnnie Walker

Ενώ το προηγούμενο άρθρο για τους όρους των διαγωνισμών ΔΕΝ ήταν γι αυτό το θέμα, φαίνεται πως είχε τέλειο timing η ανάρτηση του Λευτέρη που έφερε στην προσοχή μου η Κωνσταντίνα στο Google Reader.

Το στόρυ είναι πως το Johnnie Walker κάνει ένα διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του. Υπάρχουν 3 φιναλίστ η τύχη των οποίων θα κριθεί με βάση τη ψηφοφορία του κοινού και η μία εξ αυτών δεν φαίνεται να προβάλλεται όσο οι άλλοι δύο.

Και μάλιστα τυχαίνει να γνωρίζω κι εγώ τη Δώρα που είναι η μία από τους 3 υποψήφιους και μου είχε δοθεί η εντύπωση πως δεν είχε προβληθεί κατάλληλα ακόμα, παρόλο που δεν πολυπαρακολοθούσα το θέμα.

Εκείνοι πάντως που το παρακολουθούν πιο στενά μιλάνε για στήσιμο του διαγωνισμού ή τουλάχιστον για διακρίσεις.

Νομίζω πως η Diageo δε θα επέλεγε να προωθήσει τους άνδρες υποψηφίους περισσότερο από τη γυναίκα εσκεμμένα. Ίσως απλά να υπήρξε κάποια καθυστέρηση, παρανόηση ή ίσως απλά να έγινε κάποιο λάθος το οποίο θα διορθωθεί μόλις υποπέσει στην αντίληψή τους.

Ηθικό δίδαγμα πρώτο: Δεν κάνουμε διαγωνισμό Αυγουστιάτικα αν δεν είμαστε στο γραφείο ώστε να αντιμετωπίσουμε ότι πιθανόν προκύψει.

Ηθικό δίδαγμα δεύτερο: Διαφάνεια. Περισσότερη διαφάνεια, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.