X

Οι 10 πιο influential Ελληνίδες fashion bloggers στο Instagram για το 2014

Η μόδα έχει αποκτήσει ξεχωριστή θέση στον κόσμο του Instagram και οι fashion bloggers φαίνεται να το γνωρίζουν καλά αυτό. Ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα αγαπημένα τους outfits, πηγαίνοντας σε όλα τα μεγάλα fashion events και δίνοντας το προσωπικό τους στυλ στα trends της κάθε σεζόν, έχουν κερδίσει φανατικό κοινό. Και γι’ αυτό το λόγο, έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην online διαφήμιση: όλο και περισσότεροι fashion marketers απευθύνονται πλέον σε fashion influencers για να προωθήσουν το brand τους σε blogs και social media.

Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς Ελληνίδες χρήστριες του Instagram από το χώρο της μόδας, που διαθέτουν χιλιάδες followers η κάθε μία και ξέρουν τι είδους φωτογραφικό περιεχόμενο θέλουν να βλέπουν οι χρήστες του γνωστού social network.

Αλεξία Σακελλαρίου (@smellslfashion)

Με έντονη δραστηριότητα online και offline, η Αλεξία του Smells Like Fashion ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά τα social media. Στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια της, τα αγαπημένα της beauty προϊόντα και, φυσικά, ιδέες από το προσωπικό της στυλ.

Στεφανία Μακροπούλου (@nfsale)

Η συγγραφέας του Not For Sale έχει συχνή παρουσία στο Instagram, όπου ποστάρει φωτογραφίες από τα καθημερινά της outfits, αλλά και καλαίσθητο περιεχόμενο από την προσωπική της ζωή.

Έλενα Πάκου (@lifefulloffashion)

Η Έλενα μετρά ήδη 5 χρόνια παρουσίας στο χώρο του fashion blogging με το Life Full of Fashion. Παρόλο που η ενασχόλησή της με το Instagram ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή, καθώς το μεγάλο online κοινό της δημιουργεί σημαντικό interaction σε κάθε της φωτογραφία.

Πηνελόπη Καπνουλά (@fashionarchitect)

Το διπλό της πάθος για την αρχιτεκτονική και τη μόδα, που έχει χαρίσει στο blog της το όνομά του, είναι φανερό και στο περιεχόμενο του προφίλ της στο Instagram, όπου ανεβάζει φωτογραφίες από το προσωπικό της στυλ, καθώς και urban τοπία που την εμπνέουν.

Ιωάννα Γαρεφαλάκη (@joannaemily)

Με πορεία μεγαλύτερη των δύο χρόνων στο fashion blogging και εμπειρία ως fashion editor σε portal μόδας, η Ιωάννα κέρδισε μία θέση σε αυτή τη λίστα γιατί έχει πιστό κοινό, ακόμα κι όταν δεν ανανεώνει συχνά το προφίλ της.

Μάρη Κ. & Αντωνία (@mari_dela_vega & @antonia_dominga)

Με background στη μόδα αλλά και στο marketing, η Μάρη και η Αντωνία διατηρούν το δικό τους e-shop, ενώ γράφουν στο e-outfit.com. Στα προφίλ τους στο Instagram, οι χιλιάδες followers τους μπορούν να δουν τις προτάσεις τους για το outfit της ημέρας, στιγμιότυπα από fashion shows και cupcakes, πολλά cupcakes!

Νεφέλη & Ναταλία Γεωργαλά (@nef_twinfashion & @nat_twinfashion)

Με πενταψήφιο αριθμό followers η κάθε μία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δίδυμες του Twin Fashion Blog είναι ίσως οι πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες fashion bloggers στο εξωτερικό. Τα προφίλ τους, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τολμηρά outfits και inspirational quotes, αποτελούν πηγή έμπνευσης για κάθε fashion enthusiast.

Αλεξία Ζαραδούκα (@missbloublouofficial)

Μπορεί η ενασχόλησή της με το Instagram να μετρά λίγους μήνες, όμως η συγγραφέας του Miss Bloublou φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στον κόσμο του δημοφιλούς website, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα αγαπημένα της fashion κομμάτια και προϊόντα ομορφιάς, συνοδευόμενα από μια μεγάλη δόση από celebrity inspiration.

Ειρήνη Αδαμοπούλου & Μαργαρίτα Κυριακάκη (@fashionreactor)

Με ένα εξαιρετικά οργανωμένο blog και συχνή παρουσία στα social media, οι editors του Fashion Reactor είναι οπωσδήποτε influencers στο Instagram, με ένα προφίλ γεμάτο casual outfits, αλλά και inspiration από δημιουργίες σχεδιαστών.

Αθηνά Βαλυράκη (@athinavalyraki)

Με περισσότερους από 6.000 followers και καθημερινή ανανέωση περιεχομένου στο Instagram, η Αθηνά του Not Your Average Style Fix είναι ήδη μια αναγνωρισμένη fashion influencer.

Εάν πιστεύετε ότι ξεχάσαμε κάποιο/α fashion blogger που αξίζει να αναφερθεί, αφήστε μας comment!

 

Despina Skordili: Μετά από τρία χρόνια στη δημοσιογραφία, την κέρδισε ο κόσμος των social media. Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πάνω στα New Media στην Ολλανδία, εργάζεται ως social media brand manager σε digital marketing agency.

View Comments (0)

  • ε αφού μας προτρέπεις για σχόλιο τότε θα πω πως από τη λίστα δε θα πρέπει να λείπουν:
    η @liamakrigeni με 9526 followers και μέσο όρο 250 likes ανά φωτογραφία (επειδή αυτό θα πει influential)
    η @stylelimelight με 12590 followers και μέσο όρο likes/φωτογραφία 200
    η @fashionablej με 7783 followers και πάνω από 400 likes

    αν το θέμα ήταν τα ωραιότερα account από fashion bloggers θα προσέθετα και την @barefoot_duchess_blog

    Καλή συνέχεια,
    η @giotared

  • και εγώ συμφωνώ με την Γιώτα! επίσης μεγάλο ρόλο παίζει πιστεύω και η ιδιαιτερότητα που έχει μια fashion blogger. Για παράδειγμα η Jeannine Mela (http://www.urbanfashionjm.blogspot.gr/) , είναι μόλις 17 χρονών και είναι από τις αγαπημένες μου.έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ, αλλά δεν είναι από τις μπλογκερς που θα τις έβλεπες άνετα σε κάποιο site όπως αυτό. Και είναι πραγματικά κρίμα, διότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ και ωραίο είναι να προβάλλεται και η διαφορετικότητα. :-)

  • Οι περισσότερες από τις παραπάνω δεν μου αρέσουν!
    Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο προσωπικό στυλ...

    Πώς ξεχάσατε την StyleHeroine???Από τις καλύτερες Ελληνιδες fashion bloggers!!
    http://instagram.com/styleheroine/#

  • @giotared μου αρέσει που απαντάς κιόλας!! <3

  • Αφού μιλάμε λοιπόν για fashion blogs, αξίζει να σας αναφέρω το ''Fashion Addict'' (http://fashionofad.blogspot.com/) της Ολυμπίας. ( instagram: @fashion_olympia. ) Η απλότητα και η κομψότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το style της και μας δίνει πολλές ιδέες για το καθημερινό μας outfit :D

  • Πολύ καλές προτάσεις από Ελλάδα και πολύ καλογραμμένο το suit.gr. Θα σας προσκαλούσα να περάσετε μια βολτα και από το δικο μου μπλογκ. Είναι πολύ καινούριο και ελπίζω να σας αρεσει.
    http://theviennesegirl.com/

  • Πολύ ωραία, τα πραγματα όμως έχουν αναπτυχθεί πολύ τους τελευτάιους μήνες! και είναι τόσο ωραίο!

    Ειρήνη
    http://www.thedailylace.com

This website uses cookies.