X

Domino’s Pizza

Βουτία στα social media αποφάσισε να κάνει η Domino’s Pizza, αφού προσφέρει δωρεάν πίτσα.

Κάθε χρήστης μπορεί να χαρίσει δωρέαν κομμάτια πίτσας στους φίλους του με δωρέαν εγγραφή στο site: http://www.viva.gr/dominos/

Η εγγραφή μπορεί να γίνει και με facebook connect, gmail, hotmail ή twitter, ενώ ο κάθε νέος χρήστης μαζεύει κομμάτια με το να προσφέρει πίτσα στους φίλους του βάζοντας το email τους ή δίνοντας πρόσβαση στις επαφές του webmail λογαριασμού του.

Για κάθε παραλήπτη που αποδέχεται το δώρο (κάνει κλικ στο email που θα λάβει), ο αποστολέας κερδίζει ένα κομμάτι πίτσα. Τα 6, 8 ή 12 κομμάτια είναι εξαργυρώσιμα με μια πίτσα αντίστοιχων κομματιών από τη Domino’s.

Απλό και απολεσματικό.

Φυσικά, η δωρεάν πίτσα αφορά μόνο σε παραγγελίες από το website της Domino’s και πρέπει η δωρέαν πίτσα να συνοδεύει παραγγελία των 5 ευρώ.

Το concept και η υλοποιήση έγινε από την Realize, η οποία δείχνει να έχει μια τάση σε όμορφα και λειτουργικά sites με καλές δόσεις από social media marketing.

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • den eimai sigouri oti katalaba. sto facebook mporw na to dimosieysw kai na parw pizza?

This website uses cookies.