X

Eurobank web banking

Για μία ακόμη φορά θέλω να θίξω ένα θεματάκι, μια που μου παρουσιάστηκε μπροστά μου ένα ολοζώντανο παράδειγμα. Πρόκειται για το μύθο του «αν δεν είμαι στα social δεν κινδυνεύω να με κράξουν». Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, να τα λέμε αυτά.

Το κράξιμο δεν εξαρτάται από την παρουσία σας στα social media ή όχι. Εξαρτάται από το αν το προϊόν σας ή υπηρεσία σας είναι καλή. Και στην περίπτωση της Eurobank, ένας γνωστός μου δεν τη βρήκε και τόσο καλή, αφού εξαιρεί τους χρήστες των Mac.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι χρήστες mac κατά μέσο όρο έχουν ισχυρότερη φωνή από τους χρήστες PC, αφού συνήθως ανήκουν σε πιο social περιβάλλοντα.

Και εδώ ξεκινάει ο γαργαλιστικός διάλογος.

Το θέμα λοιπόν ποιο είναι τώρα;

Ότι μέσα από ένα post συμμετείχαν πάνω από 10 άτομα με comment, άλλα τόσα με like και κατά δική μου προσέγγιση το post αυτό μπορεί να το είδαν και 500 άτομα.

Πεντακόσια άτομα μπορεί να πληροφορήθηκαν ότι η Eurobank δεν είναι mac-friendly.

Το θέλει αυτό η Eurobank; Το ξέρει το marketing department της;

Αυτά που λέγαμε για το πόσο καλό είναι κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Ε αυτό είναι. Η εικόνα μετράει.

 

 

 

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Μόνο mac friendly δεν είναι ? Ούτε κάν windows chrome friendly...Έχω τσακωθει άπειρες φορές μαζί τους για το κωλοπιστοποιητικό... όταν κάνει upgrade o ΙΕ και ο firefox εκεί να δεις τι γίνεται...και φυσικά η απάντηση τους είναι ότι πάντα φταίει το client πρόγραμμα που τρέχω...tragic

  • Fail και σε Windows Opera, είχα κι εγώ συνομιλίες μαζί τους όταν είχα λογαριασμό εκεί. Μάλιστα, σε μία τηλεφωνική απόπειρα εύρεσης λύσης βρέθηκα και θύμα hacking σε real-time.

    Εγώ: "Μμμάλιστα, καταλαβαίνω ότι δεν ενδιαφέρεστε για standards. Να σας ρωτήσω όμως, μπορούν να υπάρχουν δύο instances logged-on στο σύστημα την ίδια στιγμή;"
    Eurobank: "Όχι, είναι αδύνατο".
    Εγώ: "Α, ενδιαφέρον, γιατί τώρα είμαι μέσα και βλέπω ότι υπάρχει και άλλο log-in. Μήπως να το κοιτάξετε; ΙΡ?"
    Ε: "κλικιτικλακ... Εχμ.... μμμμμ.... μισό λεπτό..."
    *πέντε λεπτά αναμονής με elevator music*
    E: "θα το κοιτάξουμε και θα σας πάρουμε".

This website uses cookies.