X
    Categories: Social Media

Δωρεάν Ιδιαίτερο Σεμινάριο Social Media

Διάβασα αυτό το άρθρο στον Social Media Examiner και διαπίστωσα ότι ενώ ο αρθρογράφος προσπαθεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις εκεί έξω στο να επιτύχουν κάτι, μάλλον τα περισσότερα από όσα λέει δεν εφαρμόζονται σε όλες τις επιχειρήσεις και σίγουρα όχι σε όλες τις αγορές.

Και επειδή μέρος του να είσαι blogger είναι και το να δίνεις πίσω στην κοινότητα κάτι, ένεκα των Χριστουγέννων, θα δώσω κι εγώ κάτι σε έναν τυχερό.

Έτσι λοιπόν, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ιδιαίτερο σεμινάριο (φροντιστήριο) πάνω στα social media.

Όλο θα είναι custom γύρω από το δικό του αντικείμενο, στο δικό του μέγεθος και στο δικό του επίπεδο γνώσεων γύρω από το Internet marketing και όχι τι κάνουν γενικά οι επιχειρήσεις στα social media.

Το δίωρο σεμινάριο θα γίνει στα γραφεία μας και θα συμμετέχει μόνο ο νικητής (one-to-one) και μέχρι και ένας συνάδελφός του που θα επιλέξει ο ίδιος (one-to-two).

Για να συμμετέχετε, απλά αφήστε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση μέχρι και τις 16/12 ή στείλτε μου ένα email στο the@suit.gr. Στο σχόλιο ή στο email πρέπει να αναφέρετε τον χώρο δραστηριότητάς σας, π.χ. Αυτοκίνητα ή Εστιατόριο ή Καταναλωτικό Προϊόν. ή Προϊόν με καταστήματα ή κάτι αντίστοιχο.

Η παράδοση του σεμιναρίου θα γίνει την εβδομάδα 19 – 23 Δεκεμβρίου.

Όροι διαγωνισμού: Η επιχείρηση πρέπει να είναι υπαρκτή, εν λειτουργία και να έχει δραστηριότητα. Μπορεί να πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία ή ένα εργοστάσιο ολόκληρο ή marketing manager σε κάποιο οργανισμό, doesn’t matter.
George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

View Comments (0)

  • Θέλουμε με τρέλα ένα σεμινάριο απ'τον μέγιστο! Outstudying!

  • Παράκληση να μην υπάρχει μόνο ένας νικητής ή ας γίνει και stream για τους υπόλοιπους :-) Γιορτές έρχονται. Χώρος δραστηριότητας: social networks

  • Εξαιρετική πρωτοβουλία! Τhink outside the box!!

  • Πολύ ωραία ιδέα και πληρώ τις προϋποθέσεις για συμμετοχή :-)

This website uses cookies.