X
    Categories: Social Media

Το ΚΚΕ υποτίμησε τα social media

Σύμφωνα με τη Lifo του, το ΚΚΕ πιστεύει πως υποτίμησε την αξία των social media.

Αποσπάσματα:

«Υποτιμήθηκε επίσης ο ρόλος του Διαδικτύου στην πληροφόρηση της νεολαίας αλλά και ως όργανο επίθεσης στο Κόμμα».

«Το πρόβλημα είναι ότι η ΚΕ δεν εντόπισε έγκαιρα το βάθος της συνολικής μείωσης των δύο κομμάτων και ιδιαίτερα την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, καθώς και την ισχυροποίηση-στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, το σχέδιο επίθεσης στο Κόμμα».

Πιθανόν να είμαι επηρεασμένος από τα δικά μου πολιτικά πιστεύω τα οποία είναι πιο φιλελεύθερα, αλλά για μένα το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα προσκολλημένο σε ένα παρελθόν.

Αντίστοιχα όμως, υπάρχουν εκεί έξω και άνθρωποι του κλάδου που μπορεί μεν να μην είναι προσκολλημένοι στο παρελθόν, αλλά να μην είναι σίγουροι για το ποιά μέσα να πρέπει να αξιοποιήσουν (και σε τι έκταση) και έτσι παρόλο που αναγνωρίζουν πως οι εποχές έχουνε αλλάξει, δεν είναι ιδιαίτερα διατεθιμένοι να επενδύσουν να μάθουν τι μπορεί να κάνει το κάθε μέσο.

Πόσο γρήγορα πιστεύετε ότι θα βρεθούν στη θέση του ΚΚΕ και θα χάσουν έδαφος;

Θυμήστε μου να σας πω για την επόμενη εποχή, τότε που δε θα αποφασίζει ο marketer για προτεραιότητές του brand του αλλά το ίδιο το κοινό…

George Anagnostopoulos: Ο Γιώργος είναι ο δημιουργός του Suit. Η ενασχόλησή του με τα online communities και το Internet marketing κρατεί από τα nineties. Το πλήρες βιογραφικό του είναι διαθέσιμο εδώ αλλά το short version είναι ότι είναι ο ιδρυτής και CEO της Socialab.

This website uses cookies.