The New Stuff - Suit digital marketing

Γιατί χρειάζεσαι ένα Digital Marketing Agency σήμερα;

Valeria Lada


Τα Social Media, οι αυτοματισμοί, τα e-mail campaigns και οι νέες τάσεις αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι Marketers κάνουν τη δουλειά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες στρέφονται προς μια Digital Marketing Agency. Για να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην κορυφή!

Με τόσους πολλούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν Social Media Platforms όπως Facebook, Twitter, Instagram κ.α., είναι αδύνατο να διαχειριστείς μόνος σου όλα τα profiles του brand σου. Το ίδιο συμβαίνει και με το website της επιχείρησής σου. Η καθοδήγηση του κοινού στην περιοχή σου είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση ενός brand. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το site σου μπορεί να χειριστεί έναν σταθερά αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών. Ένα Digital Marketing Agency μπορεί λοιπόν να φανεί απαραίτητο στη διαχείριση του site σου, αλλά και στην ανοικοδόμησή του – αν χρειαστεί.

Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι το site σου χτίστηκε με τη χρήση του Flash, αλλά η τεχνολογία της Apple δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία. Βάλε τον εαυτό σου στα παπούτσια των επισκεπτών σου. Μήπως το site σου αργεί πολύ να φορτώσει; Έχει πολλές ανακατευθύνσεις; Ίσως θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο user friendly σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, που να σου επιτρέπει να κάνεις εύκολα αλλαγές και να προσθέσεις περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεσαι προηγμένες δεξιότητες προγραμματισμού. Ένα Digital Marketing Agency θα σε βοηθήσει σε αυτά αλλά και σε όλα τα παρακάτω.

SEO και PPC

Πρόκειται για δύο από τα κύρια εργαλεία που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα του site σου. Οι ειδικοί στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους θα σε βοηθήσουν να κινηθείς υψηλότερα στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.

Blogs Marketing

Σε μια εποχή όπου σχεδόν τα πάντα μπορούν να βρεθούν δωρεάν, οι χρήστες αναμένουν το ίδιο από το εμπορικό σήμα σου. Μπορεί να μην αγοράζει κάποιος το προϊόν σου μετά την ανάγνωση ενός post στο blog σου. Αυτό επειδή μπορεί να μην αρέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενό τόσο πολύ. Ωστόσο σημαντικό είναι να διατηρείς την επικοινωνία σου ακόμα και με εκείνους που δεν λάτρεψαν τα προϊόντα σου. Ζήτησε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και ενημέρωνε τους συστηματικά για τις μελλοντικές σου ενέργειες.

E-mail Marketing

Όταν γίνεται σωστά, το e-mail Μarketing είναι ένας κορυφαίος τρόπος για να αυξήσεις την αφοσίωση των πελατών σου. Κύριος σκοπός του είναι να επιτύχεις την έκθεση του brand σου σε πιθανούς πελάτες. Μια έκθεση δείχνει ότι το 80% των εμπόρων δήλωσε ότι το e-mail είναι ένα βασικό συστατικό της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Προσωποποιεί το αυτοματοποιημένο μήνυμά σας, ώστε οι πελάτες να αισθάνονται ότι φροντίζεις γι’ αυτούς και τα δικά τους ατομικά συμφέροντα.

Αυτοματοποίηση

Ποιος έχει το χρόνο να στείλει χιλιάδες ατομικά και προσωπικά e-mails την ημέρα; Κανείς! Αλλά το σωστό λογισμικό Marketing μπορεί να το κάνει αυτό σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένα Digital Marketing Agency θα σε βοηθήσει να επιλέξεις και να χρησιμοποιήσεις το δικό σου λογισμικό αυτοματισμού. Ένα λογισμικό που θα στέλνει έγκαιρα το περιεχόμενο που θέλεις και θα δίνει εξαιρετικά λεπτομερείς αναφορές για το brand σου.

Στρατηγική, Ανάλυση και υποβολή εκθέσεων

Αν δεν ξέρεις από πού έρχεσαι ή που θέλεις να πας, δεν μπορείς να δημιουργήσεις το χάρτη που θα σε βοηθήσει να φτάσεις κάπου. Ένα ευέλικτο Μarketing plan που να αντιπροσωπεύει τις τρέχουσες και τις προτεινόμενες δραστηριότητες σου, που θα παρακολουθεί και θα ρυθμίζει τα τρέχουσα αποτελέσματα, θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το καλύτερο Digital Future. Ένας Digital Marketing Expert ξέρει πως να φτιάξει κάτι τέτοιο.

Πώς ένα Digital Marketing Agency μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς στο Internet;

Δεν έχει σημασία αν έχεις μια μικρή ή μεγάλη εταιρία, γνωστή ή όχι, με πολλούς ή λίγους εργαζόμενους. Στο Digital Marketing, όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες, ειδικά όταν πρόκειται για οργανικές (χωρίς πληρωμή) προσπάθειες. Σίγουρα, οι μεγάλες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν περισσότερα για να ενισχύσουν τη θέση τους και την PPC διαφήμιση. Αλλά με ένα στοχευμένο και προσεκτικό Strategy, βήμα – βήμα, μια μικρή εταιρεία μπορεί να υπάρξει στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση στη σελίδα αποτελεσμάτων των αναζητήσεων. Ένα Digital Marketing Agency μπορεί να σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα Strategy που εντοπίζει το ακριβές κοινό που θα πρέπει να στοχεύσεις για να αυξήσεις τη δημοτικότητα της επιχείρησής σου.

Συμπέρασμα: Θέλεις να δεις μια καλύτερη απόδοση της επένδυσής σου; Βρες το καλύτερο Digital Marketing Agency!

Ένα Digital Marketing Agency μπορεί να σε βοηθήσει να υπολογίσεις την καλύτερη δυνατή χρήση του προϋπολογισμού Marketing που έχεις για την Digital διαφήμιση – ή μπορεί να σε βοηθήσει να δημοσιεύσεις σωστό περιεχόμενο και με σωστό τρόπο. Δεν είσαι σίγουρος από πού να αρχίσεις; Όλα ακούγονται δύσκολα; Είναι όμως εφικτά. Αφού έχεις κάνει την έρευνά σου για τα διαθέσιμα Digital Marketing Agencies, ξεκίνα τη δοκιμή. Θα πάρεις μια ιδέα για το πώς λειτουργούν και πώς θα εργαστείτε από κοινού. Η εύρεση μιας καλής εταιρείας για το σκοπό αυτό είναι δύσκολο έργο. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ωστόσο σίγουρα με σωστά κριτήρια θα βρεις το Digital Marketing Agency που ταιριάζει στην επιχείρησή σου και θα μπορέσει να αναδείξει σωστά αυτά που έχεις να προσφέρεις στο κοινό.

Advertising · marketing

agency · digital marketing · marketing · platforms · Social Media · social media platforms · strategy · διαφήμιση

Valeria Lada

Η Βαλέρια Λαδά είναι τελειόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται σαν Account Executive στη Socialab.

Recently Published

»

Υποτροφίες σε μεταπτυχιακά και αλλαγές ενόψει της νέας αγοράς εργασίας από το digital του Alba

»

9+1 συμβουλές για βελτίωση του conversion rate (B2B)

Βελτιστοποίηση των landing pages
»

Βελτιστοποίηση των landing pages

»

Η δύναμη του Real-Τime Marketing στην Digital Marketing Στρατηγική σας

»

Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media.

Instagram-Marketing-Expert-Delhi
»

Επιτυχημένο Instagram Marketing

»

Τα πλεονεκτήματα του Programmatic Advertising

»

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

»

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας ;

retargeting-vs-remarketing-dsim
»

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting